Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, fruit, gember, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Brouw het zelf:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit BioBudget:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: