Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | biefstuk, bloem, boter, brood, eidooier, fruit, gehakt, groente, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, suiker, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes: