Recept uit De kunst van het koken:
Sauce ravigote - Vinaigrette met kruiden, kappertjes en ui
- Ingrediënten:
- bieslook, dragon, kappertjes, kervel, lente-ui, peper, peterselie, sjalot, vinaigrette en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vinaigrette
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, ei, kervel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De Perzische keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken: