Recept van Simone's Kitchen:
Ei in gehaktbal alias: Schotse eieren
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, eieren, gehakt, ketchup, mosterd, frituurolie, panko, peper, knoflook, tabasco, wat ijsblokjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak: