Yorkshire-puddinkjes en romige paté van forel & mierikswortel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 108 in Te gast bij Jamie .

Keuken:
Brits
Gang:
lunch / snack of tussendoortje
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Blauwe pasta

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Céteaux à l'écrasée de pommes de terre / Franse tong met grove aardappelpuree

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

gefrituurde Brabantse asperges met een dipsaus van soja en haring

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Zemiakové halusky s bryndzou - Aardappelnoedels met kaas

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten