Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: