Recept van Simone's Kitchen:
Ei in gehaktbal alias: Schotse eieren
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, eieren, gehakt, ketchup, mosterd, frituurolie, panko, peper, knoflook, tabasco, wat ijsblokjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: