Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, courgette, ei, groente, kaas, melk, nootmuskaat, olijfolie, pancetta, peterselie, salie, suiker, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Snack / snack of tussendoortje / avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: