61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbroodgroentekalfsgehaktknoflookkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliereuzelrijstsaliesjalotuivarkenslevervleeswaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenpaté

Ingrediënten:
bacon, ei, kalfsgehakt, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Piggy pies

Ingrediënten:
buikspek, ei, boter, kippenbouillon, meel, peper, plantaardige olie, reuzel, knoflook, nootmuskaat, varkensgehakt, varkensvlees, verse tijm, wortel en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenpaté met kastanjes

Ingrediënten:
bacon, ei, kalfsgehakt, kastanjes, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Boerenpaté met cranberry

Ingrediënten:
bacon, ei, gedroogde cranberry's, kalfsgehakt, knoflook, piment, reuzel, sjalot, tijm, varkensgehakt, varkenslever en witbrood

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Wild-zwijnterrine

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, ei, gepekelde tong, gerookt spek, madeira, paprikapoeder, peterselie, pistaches, salie, spek, tijm, ui, varkensgehakt, varkensvlees, wild zwijnbout, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Leverterrine

Ingrediënten:
cognac, ei, kruiden, mager buikspek, peper, varkensgehakt, varkenslever en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Recept uit Trattoria:

Kleine alpenhoedjes

Ingrediënten:
broodkruim, ei, jeneverbes, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rosbief, tijm, varkensvlees en vleesbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevuld konijn

Ingrediënten:
champignons, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, konijn, marjolein, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, varkensgehakt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Italiaans gehaktbrood

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bladpeterselie, comté, eieren, gehakt, gerookt spek, groene olijven, ui, gruyère, kalfsgehakt, kappertjes, pancetta, parmezaanse kaas, prosciutto, pruimtomaten, salie, knoflook, tijm en varkensgehakt

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Terrine met kippenlevers

Ingrediënten:
cognac, doorregen buikspek, ei, kipfilet, kippenlever, kruidnagel, laurierblad, mager buikspek, peper, slagroom, varkensvlees, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Pikante gehaktballen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, cognac, ei, maïskolven, marjolein, olie, olijven, rundergehakt, tabasco, tijm, varkensgehakt, zilverui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse boerenpaté

Ingrediënten:
ei, gerookt spek, kippenbout, kippenlever, kleurzout, knoflook, laurier, nootmuskaat, peper, port, tijm, ui, varkensvlees en vet spek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gevulde courgette

Ingrediënten:
brood, courgette, ei, gehakt, lente-uitjes, olijfolie, parmezaanse kaas, rode chilipeper, tijm, ui, varkensgehakt en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier winter

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, koolrabi, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier winter, sjalot, tijm, varkensvlees en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Tordelli uit Lucca

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, mager rundergehakt, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, salie, tijm en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...