Recept uit Italië:
Ragù alla bolognese - Bolognesesaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kruidnagel, melk, pancetta, runderbouillon, runderfond, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, ei, fond, kaas, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: