Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, ei, kaneel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Brindisa:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Recept uit Eten in Italie: