113 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumboterbouilloncourgetteeigroenteolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrunderbouillontijmtomaattomatenpureeuivleeswaterzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Chili con carne met kruidnagels

Ingrediënten:
barbecuesaus, bleekselderij, borlottibonen, braadvet, donkerbruine basterdsuiker, funghi porcini, gedroogde peperoncino, kaneel, knoflook, kruidnagel, olijfolie, rundergehakt, tomaten uit blik, ui en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Stoofschotel van everzwijn

Ingrediënten:
bleekselderij, everzwijn, groentebouillon, jeneverbes, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, polenta, rode wijn, rundergehakt, tomaat en wortel

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Penne al ragù Toscano - Penne met Toscaanse gehaktsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, laurier, olijfolie, paddenstoelenbouillonblokje, parmigiano-reggiano, pecorino, penne, rundergehakt, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Tagliatelle bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, marjolein, olijfolie, ontbijtspek, oregano, rode wijn, rundergehakt, slagroom, tagliatelle, tomaatblokjes, tomatenpuree, ui, vleesbouillon en wortel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Toscaanse ragu

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde paddestoelen, gezeefde tomaten, italiaanse saucijsen, knoflook, olijfolie, peterselie, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Rundvlees en bonen met pasta

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, bouillon, knoflook, macaroni, olie, parmezaanse kaas, rode wijn, rundergehakt, tomaten uit blik, ui en wortel

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù alla bolognese - Bolognesesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, rundergehakt, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Ravioli bolognese

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, chianti classico, tomaat, griesmeel, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse peper, rundergehakt, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Bolognese-saus met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, kerstomaat, knoflook, olijfolie, oregano, passata, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Bolognesesaus - ragù alla bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, olijfolie, rundergehakt, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / warme sauzen / rundvlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne uit Napels

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Heldere consommé van duif

Ingrediënten:
bleekselderij, bospaddenstoelen, boter, calvados, duiven, eiwit, gevogeltebouillon, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, mager rundgehakt, pastinaak, peper, prei, tijm, venkelknol, wortel, wortelen en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lasagne alla napoletana

Ingrediënten:
00-bloem, bleekselderij, bloem, boter, ei, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, peper, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / rundvlees / ovenschotel
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Gehaktsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gerookte ham, knoflook, olie, peper, peterselie, rundergehakt, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...