Ouderwetsche groentesoep met balletjes en sliertjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 14 in Eten met z'n allen .

Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vlees / soep/bouillon
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Ingrediënten en hoeveelheden

  • ui
  • 1 teentje knoflook
  • 25 g boter
  • 100 g wortel
  • 1 prei
  • 2 stengels bleekselderij
  • en: een stukje selderijknol, of wat bloemkool broccoli, of 1⁄2 paprika, of 6 cm courgette, of een aardappeltje, of wat je verder nog hebt liggen
  • 11⁄2 l runder- of tuinkruidenbouillon 150 g rundergehakt
  • 1 theel. paprikapoeder
  • gehakte groene kruiden
  • 2 handjes vermicelli
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bloemkool of broccoli met walnoot-misosaus

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Broccoli-bloenkoolsalade

Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Knapperige groenten met knoflook-yoghurtdip

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Rijstsalade, warme pittige, met bloemkool en broccoli

Een recept uit delicious. magazine - 2014-11