Heldere consommé van duif

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 35 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Côte de Boeuf mit Rotwein-Schalotten-Butter, sautierten Waldpilzen und Piroggen / Côte de boeuf met rode wijn-sjalottenboter, gesauteerde bospaddenstoelen en pierogi

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Nieuwjaarssalade uit Nanjing

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Late Summer Mushrooms and vegetables in a Hazelnut Dressing - Nazomer paddenstoelen met groente in een hazelnootdressing

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Paddestoelenfondue met roquefort & brie

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter