Heldere consommé van duif
★
★
★
★
★
Een recept van Seppe Nobels.
Je vindt dit recept op pagina 35 in Een kookboek. .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten
- bleekselderij
- bospaddenstoelen
- boter
- calvados
- duiven
- eiwit
- gevogeltebouillon
- groentebouillon
- jeneverbessen
- knoflook
- knoflookolie
- kruidnagels
- laurier
- mager rundgehakt
- pastinaak
- peper
- prei
- tijm
- venkelknol
- wortel
- wortelen
- zout
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Nieuwjaarssalade uit Nanjing

Paddestoelenfondue met roquefort & brie

Late Summer Mushrooms and vegetables in a Hazelnut Dressing - Nazomer paddenstoelen met groente in een hazelnootdressing

Côte de Boeuf mit Rotwein-Schalotten-Butter, sautierten Waldpilzen und Piroggen / Côte de boeuf met rode wijn-sjalottenboter, gesauteerde bospaddenstoelen en pierogi
