Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Şiş köfte - Rundergehakt op stokjes
- Ingrediënten:
- eidooier, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, rundergehakt, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, eidooier, kaneel, knoflook, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: