Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Frittata met brood
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, ei, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, kaas, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, ricotta, rundergehakt, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatensaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Yo Kids:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch uit Simpel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie: