Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, gehakt, groente, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Killerbody dieet:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Lekker Happen: