Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, gehakt, groente, kaneel, knoflook, komkommer, laurier, melk, olie, peper, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Varkensvlees:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2: