Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knoflookpoeder, kool, laos, olie, peper, peterselie, pindakaas, plantaardige olie, sambal oelek, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier: