Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: