Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappel gekookt in room
- Ingrediënten:
- boter, dragon, kervel, melk, room, ui, wasachtige aardappel en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruimige aardappel, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: