Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, honing, koriander, kruiden, paprika, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht uit Ingrediënten: