73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapeigehaktgroentehamburgersknoflookkruidenolieolijfoliepeterselierijstspecerijensuikertomaatuivetviswaterwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bouillon met vlees, bloemkool en mie - sop kol kembang

Ingrediënten:
bloemkool, djinten, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, groente, ketoembar, knoflook, kruidnagel, mie, nootmuskaat, runderpoulet, ui, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
groente, hambeen, olijfolie, parmaham, pasta, peper, pesto, witte bonen en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsfarce

Ingrediënten:
bospaddenstoelensaus, ei, eidooier, groente, kalfsbout, kalfskop, kalfslever, kalfstong, knoflookcroutons, kruidensaus, peper, peterselie, room, salieboter, tijm, vleesvulling en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / paddenstoelen
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Gesmoorde kropsla

Ingrediënten:
croutons, fleur de sel, gevogeltefond, groente, groentefond, peper, peterselie, romanasla en spek

Keuken:
Duits
Soort:
groente / boter en olie
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Pljeskavica

Ingrediënten:
aubergine, groenten, half-om-halfgehakt, mild paprikapoeder, pitabroodjes, rode peper, olijfolie, zout, uien, wittewijnazijn, zure room en zwarte peper

Keuken:
Servisch
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zomerse muesli

Ingrediënten:
biefstuk, courgette, groenten, kokosolie, kruiden, olie, paprika, rode paprika, olijfolie, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, water, wortels, zout en zwarte peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Juliennesoep

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broccoli, ei, gaar vlees, gehakt, groenten, kervel, kipgehakt, knolselderij, munt, nootmuskaat, omelet, paneermeel, peper, peterselie, postelein, prei, rundergehakt, sla, spinazie, varkensgehakt, vegasoepballetjes, vermicelli, vis, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kies je een vleesvervanger?

Ingrediënten:
bloem, hamburgers, eiwit, eiwitten, granen, groente, groenten, melk, noten, peulvruchten, quorn, seitan, soja, sojabonen, specerijen, tempeh, tofu, vet, vlees, zout en zuivel

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Bruschetta

Ingrediënten:
brood, gaar vlees, groente, kaas, knoflook, peper, ui, vis, zachte kruiden en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: rauwe salade van wortelgroenten

Ingrediënten:
agavesiroop, appelciderazijn, biet, bieten, dragon, dressing, eieren, gehakt, hazelnoot, granaatappelpitjes, groenten, hazelnoten, knolselderij, lente-uitjes, maanzaad, peper, radijsjes, verse dragon, sinaasappelsap, vlees, wortelgroenten, wortels, zeezout, zoete appel en zuivel

Haal meer recepten op...