44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardbeibakpoederbanaanbloembotercacaochocoladecitroencitroensapeieidooiereiwitijskaneelkoekjeskoffiemelkolieolijfoliepoedersuikerroomsinaasappelsapslagroomwijnwitte chocoladezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Chocolade peerpunten

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, banaan, bosbessen, bosvruchten, bramen, cacaopoeder, cake, chiazaad, chocolade, eieren, frambozen, fruit, gebroken lijnzaad, jam, kokosmeel, kokosolie, palmsuiker, peer, peer en water

Een recept uit Myrthe

Recept van Klein Stukje Dan:

Chocolade aardbeienpizza

Ingrediënten:
aardbeien, pistaches, water, melkchocolade, minimarshmallows, olijfolie, patentbloem, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-ijs, basilicum, gist en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bessenroomsoesjes

Ingrediënten:
blauwe bessen, eieren, bloem, boter, gedroogde rozenblaadjes, gehakt, melk, pure chocolade, room, slagroom, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Choco Coco*

Ingrediënten:
amandelmeel, basterdsuiker, bawang goreng, bosui, boter, cake, chocolade, citroensap, djahé, eidooier, eieren, eiwit, fruit, boter, ui, gula djawa, kentjur, ketjap, ketjap asin, korianderpoeder, knoflook, water, kokosmelk, kunyit, lichte basterdsuiker, limoenen, limoenrasp, limoensap, lombok, olie, paksoi, selderij, suiker, knoflook, tomaat, trassi, ui, vis, visbouillon, wortel, zeevis, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal MatahSambal Badjak

Ingrediënten:
banaan, bouillon, chardonnay, chocolade, djinten, fruit, gewürztraminer, gula djawa, ketjap, ketjap manis, kip, knoflook, limoen, limoensap, lomboks, merlot, olie, rawits, rode wijn, salamblad, sereh, sjalotten, tamarinde, knoflook, tomaat, tomaten, tomatenpuree, trassi, tropisch fruit, varkensvlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, citroen, citroensap, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruiden, kruidnagel, kunyit, laos, lomboks, olie, pure chocolade, rijst, runderlappen, salamblaadjes, santen, sereh, knoflook, uien, vlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Chocolate Raspberry Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, ei, eiwit, frambozen, boter, zout, water, kristalsuiker, plantaardige olie, pure chocolade, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, framboos en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Taartlolly’s

Ingrediënten:
bananen, chocolade-hazelnootpasta, dulche de leche, ei, kristalsuiker, melk, bloem, grof zeezout, water, boter, pindakaas, pure chocolade, roomkaas en ruwe rietsuiker

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Cassata siciliana (cassata siciliana)

Ingrediënten:
boter, citroenzest, espresso, gekonfijte citrusschil, kaneelstokje, kruidnagel, maraschino, pan di spagna, pistachenoten, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappelzest, suiker, vanillepeul en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Zachte griesmeelkoek

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroenrasp, ei, fijne griesmeel, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, marsala, melk, port, pure chocolade, slagroom en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Diner / nagerecht uit Portfolio:

Chocoladecarre

Ingrediënten:
agar-agar, amandelpoeder, baileys, boter, chocolade, citroen, eiwit, gepofte rijst, hazelnoot, koffie, melk, poedersuiker, room, suiker, water en witte chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoete ricottazakjes

Ingrediënten:
cacao, chocoladevulling, deeg, eieren, bloem, boter, poedersuiker, kaneel, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, rozijnen, sinaasappel, verse ricotta, water en zout

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...