Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Koriander-peterseliestamppot met makreel
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, knoflook, koriander, makrelen, olijfolie, peterselie en turkse yoghurt
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, dille, gemalen komijn, kaneel, knoflook, komijnpoeder, korianderzaad, kruiden, limoen, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, sinaasappel, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit NAJAT:
Brunch uit NAJAT:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Love your lunch:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen: