Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Heilbot met witte wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, heilbotfilet, peper, sinaasappelschil, sjalot, slagroom, tijm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Ontbijt / brunch uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: