Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Witte ragoûtsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, ei, gekruide bouillon, kalfsgehakt, peper, room en witte bordeaux
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: