Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Witte ragoûtsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, ei, gekruide bouillon, kalfsgehakt, peper, room en witte bordeaux
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gruyère, kervel, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje: