Recept uit Koken in een duinpan:
Witte wijndressing
- Ingrediënten:
- aspergenat, bieslook, dragon, droge witte wijn, maïsolie, peper, sjalotje, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, kervel, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: