Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, dille, gember, gemberpoeder, knoflook, komkommer, kool, kruiden, kurkuma, laurier, mosterd, olie, olijfolie, sjalot, sperziebonen, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit Noma:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Sri Lanka Food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit Home made:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten: