Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit The big green egg book: