Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, knoflook, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: