Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, ei, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Dit is geen kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: