Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit Sous vide:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten: