Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: