Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, brood, bruine suiker, doorregen spek, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, prei, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag: