Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, curry, granen, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, rode wijn, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: