Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, curry, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, rode wijn, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: