Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: