Alici in agrodolce (ansjovis in zoetzuur)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 74 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / aperitief
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bagna cauda

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Gebakken schol met koolrabi-salsa

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Vitello tonnato

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Garnalenburger

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek