Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
prei met TAHIN
- Ingrediënten:
- laurierblaadjes, olijfolie, preien, tijm, knoflook, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, groente, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Deutsche Küche: