Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: