Haricots mange-tout à l'étuvé - Wasbonen gesmoord in room met uien en sla

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 670 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kruidenpeper

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Epices Provencale (Escoffier)

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Blini met zachte geitenkaas, tuinbonen, bonenkruid en munt

delicious. magazine - 2014-08

Peultjes met doperwten en bonen

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek