Beurre blanc

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Champagnebonbons

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Tong in Champagne

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Rivierkreeftjes in champagne - écrevisses au champagne

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Champagnebonbons

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek