Recept uit Eten in Italie:
Gesmoord rundvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, ei, fond, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: