Recept van Lekker Happen:
Stoofvlees in rode wijn
- Ingrediënten:
- laurier, boter, champignons, gedroogde tijm, kruidnagels, peper, rode wijn, runderstoofvlees, uien en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lekker Happen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Rijksmuseum kookboek: