Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table: