Bijgerecht uit Minimania:
Vijgenmarmelade Met Laurier En Roze Peper
- Ingrediënten:
- blauwe vijgen, citroen, laurierblaadjes, roze peper, suiker en water
- Soort:
- chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Minimania:
Recept uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: