Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Mousse van ham
- Ingrediënten:
- eendenlever, ganzenlever, gekookte ham, gelatine, gerookte ham, kippenlever, room en velouté
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schuim/mousse/gelei
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gekookte ham, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, room, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Portfolio:
Recept uit Gemüse! :
Recept van De Hippe Vegetarier:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: