Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, ei, gedroogde oregano, gehakt, gist, ham, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Vegeterranean:
Picknick / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept van Food & Friends: